نان بادام زمینی یکی از نان هایی است که طعم خوب و دلپذیری دارد. همانطور که می دانید نان کربوهیدرات بالایی دارد و به همین علت مصرف آن در رژیم غذایی کتوژنیک مجاز نیست. اما نان بادام زمینی کتوژنیک که از مواد غذایی کتوژنیک تهیه می شود به طور ویژه قابل مصرف در این رژیم غذایی است. البته لازم است به خاطر داشته باشید که میزان مصرف نان بادام زمینی کتوژنیک باید متناسب با رژیم غذایی و در کنار سایر مواد غذایی موجود در رژیم، به صورت کنترل شده مصرف شود. در این مقاله ویستامگ قصد داریم شما را در بخش آشپزانه و مهارت های زندگی با تهیه نان بادام زمینی کتوژنیکی آشنا کنیم.
مواد مورد نیاز
آرد بادام زمینی ۱۰ قاشق غذاخوری (برای تهیه آرد بادام زمینی مورد نیاز برای تهیه نان بادام زمینی کتوژنیک ، پوست بادام زمینی را میگیریم و آن را در دستگاه آسیاب میریزیم و آسیاب میکنیم تا به آرد نرمی تبدیل شود فقط باید به این نکته توجه داشته باشیم که تا حدی آسیاب کنیم که به روغن نیفتد)
آرد نارگیل ۳ قاشق غذاخوری (آرد نارگیل بدون گلوتن ( gluten ) است و برای افراد دیابتی و حساس به گلوتن و دارای لایف استایل کتوژنیک بسیار جایگزین مناسبی به جای آرد است. دارای روغن طبیعی و با خواص بالاست. به همین به جای آرد گندم در این نان هم مانند نان سفید کتوژنیک از آرد نارگیل استفاده می شود.)
پودر پروتئین ۱ قاشق غذاخوری
پودر اسفرزه ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
ماست یونانی ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون به میزان لازم
طرز تهیه نان بادام زمینی کتوژنیک
ابتدا تخم مرغ را با همزن میزنیم تا وقتی که کرم رنگ شود و بعد پودر پروتئین و پودر اسفرزه و ماست یونانی را اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم. بعد از مدت کوتاهی آرد بادام زمینی و بکینگ پودر را اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم. در نهایت آرد نارگیل را اضافه میکنیم تا بتوانیم راحتتر خمیر را قالب بزنیم.
خمیر را روی کاغذ روغنی پهن میکنیم با وردنه و به صورت دلخواه قالب میزنیم. کف تابه روغن زیتون میریزیم و نان را در تابه پهن میکنیم و هر وقت که یک طرف آن پخت برمیگردانیم تا طرف دیگر بپزد. حرارت باید بسیار کم باشد که روغن زیتون نسوزد و باعث سوختن نان شود. این نان را میتوان با انواع پنیر و انواع غذاهای کتویی استفاده کرد.
ارزش غذایی:
کالری ۷۰۵
نت کرب ۱۳ گرم
کربوهیدرات کل ۳۳ گرم
فیبر ۲۰ گرم
چربی سالم ۴۹ گرم
پروتئین ۳۶ گرم
امیدواریم با تهیه این نان خوشمزه از خوردن نان بادام زمینی کتوژنیک در رژیم غذایی خود لذت ببرید. برای دریافت دستور غذاهای بیشتر می توانید سایت ویستامگ را دنبال کنید.
افراد به دلایل مختلفی پُرخوری میکنند، غذاهای پُرکالری میخورند و روزبهروز چاقتر میشوند و افزایش وزن پیدا می کنند. بعضی از غذاها همچون خوراکیهای فرآوریشدهای که بهوفور در بازار یافت میشوند، نسبت به بقیهی غذاها مشکلآفرینتر و محتوی مقادیر زیادی چربی، شکر و نمک هستند. در این مقاله ویستامگ به برخی از مواد غذایی اشاره خواهیم کرد که در صورت استفاده بیش از حد باعث افزایش وزن و چاقی شما خواهند شد.
1.غلات
بسیاری از ما بر این باور هستیم که غلات می تواند به عنوان یک میان وعده کامل و سالم برای صبحانه در نظر گرفته شود که معمولا برای صبحانه آن را با شیر مصرف می کنند . اما با وجود اینکه کاملا سالم به نظر میرسند اما در انواعی از غلات چربی، شکر و انرژی هایی وجود دارد که باعث می شوند روی سطح قند خون شما تاثیر گذاشته و نه تنها مصرف آنها در رژیم غذایی مناسب نمی باشد بلکه باعث می شود شما چاق شوید و افزایش وزن پیدا کنید.
2. نوشیدنیهای شیرین و گازدار
این نوشیدنیها ممکن است چاقکنندهترین مادهای باشند که وارد بدنتان میکنید. نوشیدنیهایی که با شکر شیرین شدهاند، هیچ مادهی غذایی مفیدی ندارند و فقط مقدار زیادی کالری به رژیمتان اضافه میکنند. مطالعات نشان داده است افرادی که مقدار زیادی نوشیدنی شیرین و گازدار مصرف میکنند، نسبت به بقیه با احتمال بیشتری چاق میشوند. علاوه بر افزایش وزن مصرف نوشیدنیهای گازدار ارتباط مستقیمی با افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲، سرطان و بیماریهای قلبی دارد.
3.سیب زمینی سرخ کرده
آنقدر که اسم چیپس به عنوان متهم افزایش وزن و چاقی، بد در رفته است، انگشت اتهام به سمت همخانوادهاش یعنی سیب زمینی سرخ کرده نمیرود؛ در حالی که سیب زمینی سرخ کرده هم دست کمی از چیپس ندارد و چه موقع غذا خوردن و چه به عنوان مخلفات کنار سفره ایرانی مثل انواع خورشت و خوراک به کار میرود. خوب است بدانید هر 139 گرم سیب زمینی سرخ کرده حاوی 427 کالری است و برای سوزاندن این میزان کالری هم نیاز به تلاش زیادی خواهید داشت. اگر عاشق سیب زمینی هستید و هیچ جوری نمیتوانید آن را از بشقاب غذایتان کنار بگذارید سعی کنید به جای سرخ کردن، سیب زمینی تنوری یا آب پز درست کرده و نوش جان کنید.
4.سس گوجه فرنگی
گفته شده است که بر خلاف سس سالاد و سس مایونز که دارای چربی بالایی می باشند سس قرمز حاوی چربی نبوده و مصرف آن در برنامه غذایی بلامانع می باشد و می تواند به همراه یک میان وعده به صورتی سالم مصرف شود. اما باید گفت که در سس گوجه فرنگی اگر چه مواد مغذی زیادی وجود دارد، اما چربی بسیاری هم در آن ذخیره شده است که مصرف آن نه تنها درست نمی باشد بلکه باعث افزایش وزن و چاق شدن تان هم شود.
5.شیرینیها و دوناتها
شیرینیها و دوناتها حاوی مقادیر زیادی شکر، آرد خالص، چربیهای اضافی و کالری هستند. برای داشتن تناسب اندام، باید به آنچه میخورید توجه کنید. اگر عاشق شیرینی هستید، بهجای اینکه شیرینی بزرگی بردارید یا تمام بستهی بیسکویت را بخورید، کوچکترین شیرینی را انتخاب و میل کنید. این کار به شما کمک میکند از خوردن آنچه دوست دارید، لذت ببرید و همینطور کالری و شکر کمتری مصرف کنید. هریک از دوناتهای متوسط حاوی بیش از ۲۰۰ کالری هستند و بعضی از دوناتهای کِرِمدار نیز بیش از ۳۰۰ کالری انرژی دارند. برای حفظ سلامتی و وزن مطلوب و جلوگیری از افزایش وزن ، تا جایی که ممکن است باید از مصرف دوناتها اجتناب کنید.
توصیه ویستامگ این است که اگر هوس خوردن دونات به سرتان زده است، حداقل تکهی کوچکی از آن را بخورید.
برای این که بدن سالمی داشته باشید و از افزایش وزن و چاقی که بیماری های زیادی را نیز به دنبال خواهند داشت جلوگیری کنید، لازم است تا از مصرف زیاد مواد غذایی ذکر شده در این مقاله خودداری کنید.
برای خواندن سایر مقالات حوزه سلامتی و بهداشت با ویستامگ همراه باشید.
کوکو یک غذای سبک و خوشمزه است که به راحتی و با مواد مقرون به صرفه تهیه میشود. کوکو یک غذای بسیار قدیمی هم میباشد که از دیرباز ایرانیان به انواع گوناگون آن را طبخ میکردند و استفاده میکردند. این غذا بسیار گوناگون است و به انواع مختلفی پخته میشود که یکی از آن ها کوکوی اسفناج کتوژنیک است.
مواد پایهای این غذا از تخم مرغ و انواع گوناگون سبزیجات و صیفی جات تشکیل میشود و امروزه نیز انواع مختلفی از کوکو تهیه میگردد که بسیار خوشمزه و متنوع هستند. این غذا خیلی راحت و سریع آماده میشود و به همین دلیل غذای بسیار محبوبی است.
انواع گوناگونی از کوکو عبارت است از:
کوکوی بادمجان
کوکوی کدو سبز
کوکوی کدو حلوایی
کوکوی کلم
کوکوی دال عدس
کوکوی سبزی
کوکوی مرغ
کوکوی اسفناج
در لایف استایل کتوژنیک میتوانیم انواع کوکو را با متنوعترین مواد درست کنیم و استفاده کنیم. در این مقاله سعی داریم طرز تهیه یک نوع کوکوی کتویی تحت عنوان کوکوی اسفناج کتوژنیک را با شما به اشتراک بگذاریم.
مواد مورد نیاز برای تهیه کوکوی اسفناج:
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
اسفناج ۱۱۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد کوچک
سیر رنده شده یا پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
روغن زیتون یا کره به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه کوکو اسفناج کتوژنیک
ابتدا سیر و پیاز را به صورت ریز رنده میکنیم و گوشت چرخ کرده و اسفناج پخته شده و ساطوری شده را به آن اضافه میکنیم و به آنها نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب هم میزنیم و ورز میدهیم. بعد از مدت کوتاهی تخم مرغ را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.
مواد را حدود ۳۰ دقیقه در یخچال میگذاریم و بعد از ۳۰ دقیقه مقداری از مواد را به صورت گرد در میآوریم و در روغن سرخ میکنیم.
ارزش غذایی:
کالری ۵۷۵
نت کرب ۸ گرم
کربوهیدرات کل ۱۲ گرم
فیبر ۴ گرم
چربی ۴۳ گرم
پروتئین ۳۶ گرم
در این مقاله از ویستامگ نیز دستور یکی از غذاهای دیگر مطابق با رژیم کتویی یعنی کوکوی اسفناج کتوژنیک را خدمت شما ارائه کردیم. تیم ویستامگ امیدوار است از تهیه و استفاده این کوکوی خوشمزه و رژیمی لذت ببرید. برای خواندن مقالات بیشتر در سایر زمینه ها می توانید به سایت ویستامگ مراجعه کنید. همچنین برای دریافت دستورهای غذایی بیشتر با ما همراه باشید.
یکی از رژیمهایی که اخیرا افراد برای کاهش وزن استفاده میکنند، رژیم کتوژنیک است. رژیمی که طرفداران و مخالفانی دارد، اما با توجه به جدید بودن این رژیم، اثرات آن هنوز کاملا مورد بررسی قرار نگرفته است.
رژیم کتو یا کتوژنیک یک رژیم غذایی با کربوهیدرات بسیار کم است که بدن را به یک دستگاه چربی سوز تبدیل می کند. از آنجایی که میلیون ها نفر قبلا تجربه اش کرده اند، مزایای اثبات شده زیادی برای کاهش وزن، سلامتی و عملکرد دارد اینها شامل کاهش شدید مصرف کربوهیدرات و جایگزینی آن با چربی است.
فواید کلی رژیم کتوژنیک برای کاهش وزن و لاغری
رژیم های غذایی سیکلی یا هدفمند، روش های پیشرفته تری هستند و در درجه اول توسط بدنسازان و ورزشکاران مورد استفاده قرار می گیرند.
رژیم های غذایی کتوژنیک می توانند به کاهش وزن کمک کنند .
رژیم کتوژنیک یک راه موثر برای کاهش وزن و کاهش عوامل خطر برای بیماری است.
در واقع، تحقیقات نشان می دهد که رژیم کتوژنیک بسیار عالی است و اغلب به عنوان رژیم کم چربی توصیه می شود.
این رژیم آنقدر خوب است که می توانید بدون شمارش کالری و محاسبه، وزن کم کنید.
یک مطالعه نشان داد افرادی که رژیم غذایی کتویی را دنبال می کنند، 2.2 برابر وزن بیشتری را نسبت به رژیم غذایی کم چربی دارند، کم می کنند.
سطح کلسترول تری گلیسیرید و HDL را نیز بهبود می دهد.
یک مطالعه دیگر نشان داد افرادی که در رژیم غذایی کتوژنیک دارند، سه برابر بیشتر از رژیم غذایی توصیه شده توسط سازمان دیابت انگلیس ارائه شده، وزن کم می کنند.
دلایل متعددی وجود دارد که رژیم غذایی کتوژنیک نسبت به یک رژیم کم چربی بهتر است، از جمله افزایش پروتئین دریافتی، که مزایایی فراوانی دارد. افزایش کتون ها، کاهش سطح قند خون و بهبود حساسیت انسولین نیز ممکن است نقش کلیدی ایفا کنند.
انواع رژیم کتوژنیک کدامند؟
به طور کلی ۴ نوع رژیم کتوژنیک وجود دارد: رژیم کتوژنیک استاندارد، رژیم کتوژنیک سیکلیکال یا دوره ای، رژیم کتوژنیک هدفمند، رژیم کتوژنیک با پروتئین بالا
کدام یک از انواع رژیم کتوژنیک را انتخاب کنیم؟
اینکه کدام یک از انواع رژیم کتو را انتخاب می کنید، کاملا به هدفتان بستگی دارد.با این حال شاید دوست داشته باشید بدانید که رایج ترین رژیم کتو، رژیم کتوژنیک استاندارد است که برای شروع رژیم گزینه مناسبی محسوب می شود. رژیم کتوژنیک هدفمند برای ورزشکاران بسیار مناسب است اما بدنسازها بهتر است از رژیم دوره ای یا سیکلی کول پیروی کنند. رژیم کتوژنیک با پروتئین بالا هم برای افرادی مفید است که فعالیت بدنی شدید دارند. مثلا اگر در رژیم استاندارد فقط ۲۰ درصد از کالری های مصرفی باید از پروتئین ها تامین شود، در رژیم کتو با پروتئین بالا این مقدار باید به ۳۵ درصد افزایش پیدا کند.
رژیم کتوژنیک به عنوان یک ابزار برای درمان بیماری های عصبی مانند صرع عاملی موثر است. مطالعات در حال حاضر نشان داده است که رژیم غذایی می تواند منافعی برای طیف گسترده ای از شرایط سلامتی مختلفی داشته باشد. ویستامگ امیدوار است تا با این مقاله توانسته باشد در شناخت این رژیم به شما کمک کرده باشد. برای خواندن سایر مقالات در زمینه رژیم کتوژنیک با ویستامگ همراه باشید.
تنوع غذایی به تقویت سیستم ایمنی کمک می کند. با داشتن سیستم ایمنی قوی، در ایام کرونا به این بیماری مبتلا نمی شویم و یا در صورت ابتلا، علائم خفیف و طول درمان کمتر خواهد شد. در ضمن تغذیه صحیح عوارض داروهای مصرفی مبتلایان به کرونا را کاهش می دهد. امروزه شیوع بیماری کرونا زندگی را برای خانوادهها در سراسر دنیا با چالش مواجه کرده است. با بسته شدن مدارس و مهدکودکها والدین زیادی در ایام کرونا مجبور به ماندن در خانه و مراقبت از کودکان، کار تمام وقت و انجام مسئولیتهای دیگر میشوند. یکی از چالشهای روزانه برای خانواده این است که «برای شام چه غذایی درست کنم؟»
خرید مواد غذایی با وحشت و هراس و اختلال در سیستم تامین غذا به معنی مشکل در یافتن بعضی از اقلام غذایی، سختیهای بیشتری را به خانوادهها تحمیل میکند. برای تعداد زیادی از افراد، بیکاری و از دست دادن درآمد، خرید مواد غذایی را نیز با چالش بیشتری روبرو میکند.
در این زمان ممکن است، والدین تهیه غذا با استفاده از غذاهای فرآوری شده را به عنوان سریعترین و کمهزینهترین روش برای تغذیه خانواده انتخاب کنند، این در حالی است که جایگزینهای غذایی سالم، ارزان، مناسب و راحت هم در دسترس هستند.
در ادامه قصد داریم به چند ماده غذایی که لازم است تا در ایام کرونا مصرف شود و به تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از کرونا کمک می کنند، بپردازیم.
مصرف انواع میوه های قابل شستشو و ضدعفونی شده مانند موز، پرتقال، کیوی و ... ، انواع سبزیجات به شرط شستشو، ضدعفونی و تا حد امکان پخته شده، لبنیات پروبیوتیک کم چرب، تخم مرغ کاملا پخته شده، حبوبات، آجیل ها، به پیشگیری از کرونا کمک می کند.
محصولات غذایی خشک مانند انواع لوبیا، حبوبات و غلات مانند عدس، لپه، برنج و کینوا ( Quinoa ) همگی محتوی مواد مغذی هستند. این مواد غذایی خوش طعم و نسبتا ارزان، خاصیت سیرکنندگی بالایی دارند و میتوان آنها را در طولانی مدت نیز نگهداری کرد. جو دوسر پخته شده با شیر یا آب میتواند یک انتخاب غذایی سالم برای صبحانه باشد و یا این که میتوان آن را با ماست و تکههای میوه یا کشمش مصرف کرد.
منیزیوم سردرد ، استرس و خستگی را بهبود می بخشد. یک لیوان اسفناج پخته کمک به افزایش سطح منیزیوم در ایام کرونا می کند.
بادام سرشار از ویتامین E بوده و همانطور که می دانیم این ویتامین نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن در ایام کرونا دارد. بادام همچنین منبع خوبی از ویتامین های گروه B است که برای کنترل استرس و افسردگی ضروریست.
فقر آهن تأثیر زیادی روی عملکرد سیستم ایمنی بدن دارد؛ توصیه میشود در ایام کرونا از منابع حیوانی مانند گوشت، جگر استفاده شود و زنان در سیکل قاعدگی از مکمل آهن بهره مند شوند.
سبزیجات زرد مانند هویج و کدو حلوایی منبع غنی از بتاکاروتن است که با پیشگیری از پیشرفت مشکلات تنفسی سلامت ریه را بهبود میبخشد. مواد غذایی مانند سیب زمینی شیرین، اسفناج، غذاهای دریایی، فلفل دلمهای، انبه و تخم مرغ از منابع این ویتامین است.
تیم ویستامگ امیدوار است با رعایت نکات موارد بهداشتی و مصرف این مواد غذایی ذکر شده در این مقاله، بیماری کرونا را پشت سر بگذارید و همچنین با مصرف این موارد سیستم ایمنی بدنتان را تقویت کنید.
کتوژنیک یک سبکی از رژیم است که افراد زیادی را به خود مشتاق کرده. ابتدا برای رفع بیماری صرع از این رژیم استفاده میشد، اما امروزه توجه افراد زیادی را به خود جلب کرده است. به طوری که بسیاری از غذاها و حتی شیرینی ها و دسرها به سبک این رژیم تهیه می شوند. مانند بستنی توت فرنگی کتوژنیک که در این مقاله به آن خواهیم پرداخت. پس با ویستامگ همراه باشید.
در رژیم کتوژنیک مقدار مصرف کربوهیدرات بسیار پایین بوده و به جای آن از چربی سالم استفاده میشود و بدن به جای گلوکز برای سوخت و ساز از چربی استفاده میکند. تحقیقات نشان داده است که رژیم کتوژنیک برای درمان بیماری صرع، انواع سرطان، پارکینسون و دیابت مفید میباشد. به حالتی که بدن برای تامین انرژی به جای گلوکز از چربی استفاده میکند، کتوزیس یا کتوسیس میگویند.
امروزه با جایگزین کردن مواد مختلف در رژیم کتوژنیک به جای مواد پر کربوهیدرات و قندی دیگر محدودیتی برای این رژیم وجود ندارد و همان طور که گفته شد میتوان از خوردن انواع مواد غذایی و تنقلات لذت برد. همان طور که در ابتدا گفته شد، در این مقاله سعی داریم طرز تهیه یک بستنی کتویی خوشمزه را با شما به اشتراک بگذاریم.
ابتدا شیر نارگیل و توت فرنگی را داخل مخلوط کن میریزیم و به مدت ۵ الی ۷ دقیقه میگذاریم که مخلوط شوند و توت فرنگی کاملا له شود.
در مرحله بعد خامه و اریتریول را اضافه میکنیم و میگذاریم مجدد مخلوط شوند. بعد از مدت کوتاهی صمغ زانتان را اضافه میکنیم و کمی که مواد با هم مخلوط شدند بستنی را به ظرف مخصوص فریزر منتقل میکنیم و کمی خلال پسته و خلال بادام به آن اضافه میکنیم و درون فریزر میگذاریم و هر از گاهی از فریزر بیرون میآوریم و هم میزنیم و مجدد به فریزر منتقل میکنیم و بعد از چند ساعت میتوانیم مصرف کنیم.
ارزش غذایی بستنی کتوژنیکی توت فرنگی
کالری ۷۲۷
نت کرب ۱۷ گرم
کربوهیدرات کل ۳۵ گرم
فیبر ۶ گرم
چربی ۷۱ گرم
پروتئین ۷ گرم
ویستامگ امیدوار است، با تهیه این بستنی کتوژنیک خوشمزه، ضمن حفظ رژیم تان از خوردن یک دسر خوشمزه لذت ببرید. برای تهیه سایر غذاها و دسرهای کتوژنیکی، می توانید به سایت ویستامگ مراجعه کنید
کوبی بین برایانت (Kobe Bean Bryant) زادهی ۲۳ اوت ۱۹۷۸ – درگذشته ۲۶ ژانویه ۲۰۲۰، بازیکن بسکتبال بازنشسته آمریکایی و تاجر بود. کوبی تمام ۲۰ سال دوران بازیاش را در تیم لس آنجلس لیکرز در اتحادیه ملی بسکتبال (انبیای) گذراند.
بیوگرافی کوبی برایانت
کوبی برایانت، یکی از اسطورههای ورزشی جهان، صبح روز یکشنبه در سن ۴۱ سالگی در یک سانحه هوایی در کالاباساس (Calabasas) کالیفرنیا جان خود را از دست داد. دختر ۱۳ ساله کوبی، جیانا نیز در هواپیما بود. به گزارش بخش کلانتری تیم لس آنجلس لیکرز، ستاره سابق بسکتبال لس آنجلس لیکرز و دخترش از جمله ۹ مسافری بودند که در این سانحه جان خود را از دست دادند. مقامات گفتهاند که آتش نشانان قادر به خاموش کردن شعلههای آتش ضمن حفظ شواهد بودند. برایانت تمام دوران ۲۰ سالگی خود را در NBA در تیم لس آنجلس لیکرز گذراند و با ۵ مدال قهرمانی، قبل از بازنشستگی در سال ۲۰۱۶، قهرمان شد. او همچنین در تیم ملی آمریکا در سالهای ۲۰۰۸ و ۲۰۱۲ موفق به کسب دو مدال طلای المپیک شد.
این خبر دنیای ورزش را به لرزه درآورد که بسیاری از ورزشکاران ادای احترام خود را در رسانههای اجتماعی تحت عنوان پنج بار قهرمان NBA و دو مدال طلای المپیک به اشتراک گذاشتند. هم تیمیهای سابق برایانت و ستارگان بسکتبال کنونی مراسم سوگواری را برگزار میکنند، زیرا خبر درگذشت کوبی موجهای شوک عظیمی در سراسر جامعه بسکتبال و ستارگان سایر ورزشها وارد کرد. شوک و اضطراب مرگ بریانت متوقف نمیشود و علاوه بر دنیای بسکتبال فضای مجازی را نیز پر کرده است.
کوبی برایانت در NBA
هنگامی که NBA به دنبال وارث مایکل جردن، بازیکن حرفهای سابق بسکتبال اهل آمریکا، کارآفرین و مالک عمده و همچنین رئیس تیم بسکتبال شارلوت هورنتز میباشد، بود کوبی برایانت یکی از اولین نامهای مورد نظر در ذهن مردم بود. او مانند جردن بود و مانند او یک بازیکن پست ۲(شوتینگ گارد) بود. یک ورزشکار نخبه که عاشق گلزنی است. جردن یکی از تأثیرگذارترین ورزشکاران بارز نسل خودش بود و به عنوان ابزاری برای محبوبیت انبیای طی دههٔ ۱۹۸۰ و ۱۹۹۰ مطرح بود.
کاربران اینترنتی حرکات داخل زمین این دو ستاره را با یکدیگر مقایسه کردهاند که میخواهند از مقایسه خصوصیات ورزشی، یک نزدیکی اخلاقی بین این دو بازیکن به دست آورند که میتوانید در اینترنت به تماشای این تصاویر ترکیبی از کوبی و جردن بروید تا شباهتها را به خوبی متوجه شوید. این ستاره در روزهای أخیر بیش از همیشه با مایکل جردن اسطوره NBA مورد مقایسه قرار داده شده بود و به نظر میرسید کوبی در دوران بازنشستگی قرار بود به محبوبیتی این چنینی برسد.
در حالی که تأثیر جردن در NBA کم نیست، اما کوبی که ۴۱ سال سن بیشتر نداشت و در تصادف هلیکوپتر روز یکشنبه (به وقت آمریکا) درگذشت، مسلماً در بسکتبال تأثیر بیشتری داشته است.
برایانت جز معدود ورزشکارانی است که توانست جایزه اسکار بهترین انیمیشن کوتاه را دریافت کند. او در سال ۲۰۱۸ برای فیلم «بستکبال عزیز» این جایزه را کسب کرد. این انیمیشن پنج دقیقهای که «بسکتبال عزیز» نام دارد، با الهام از شعر خداحافظی کوبی برایانت هنگام بازنشستگی از بسکتبال حرفهای ساخته شده است.
برای خواندن مقالات بیشتر در زمینه ورزش با ویستامگ همراه باشید.
میرزاقاسمی یکی از غذاهای معروف و بی نظیر استان گیلان است. در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه میرزاقاسمی کتوژنیکی که برای وعده های غذایی رژیم کتوژنیک مناسب است، آشنا کنیم.
تاریخچه این غذا به زمان ناصرالدین شاه، حاکم گیلان محمد قاسم خان والی برمیگردد.محمد قاسم خان والی سفیر ایران در روسیه و حاکم گیلان بود. وی به آشپزی علاقه زیادی داشت و میرزا قاسمی از اختراعات او بعد از بازگشت از سفر پترزبورگ بود.
او با بادمجان کبابی و گوجه و تخم مرغ معجونی درست کرد و نام خودش را روی این غذا گذاشت. امروزه میرزا قاسمی نه تنها در گیلان بلکه در جای جای ایران هواداران خاص خودش را دارد. در گیلان این غذا با برنج خورده میشود در صورتی که در نقاط دیگر این غذا با نان هم صرف میشود.
طرز تهیه میرزاقاسمی کتوژنیکی شباهت زیادی به همان میرزا قاسمی مرسوم را دارد فقط موارد کتوژنیکی در آن رعایت شده است. در انتها اشاره ای به ارزش غذایی میرزاقاسمی کتوژنیکی خواهیم داشت.
میرزاقاسمی کتوژنیکی یک غذای کامل است و برای یک وعده کامل رژیم کتوژنیک قابل استفاده است و چون از تخم مرغ تشکیل شده دارای پروتئین میباشد و به افراد دارای لایف استایل کتوژنیک کمک شایانی میکند تا بتوانند وعده غذایی خود را با خوردن پروتئین کامل کنند و خود را سیر کنند.این غذا از فیبر و پروتئین و چربی کافی تشکیل شده است.
مواد مورد نیاز برای تهیه میرزاقاسمی کتوژنیکی
بادمجان قلمی ۲ عدد
گوجه ۱ عدد
سیر ۱ حبه
تخم مرغ ۱ عدد
کره یا روغن زیتون به مقدار لازم
ادویه ها: نمک و فلفل و زردچوبه
رب گوجه فرنگی در صورت نیاز ۱ قاشق چای خوری
مروری بر خواص مواد لازم میرزاقاسمی کتوژنیکی
طرز تهیه میرزاقاسمی کتوژنیکی
ابتدا بادمجانها را کبابی میکنیم و بعد آنها را در ظرف درب بسته به مدت چند دقیقه میگذاریم تا به راحتی پوست آنها جدا شود. بادمجانها را میکوبیم تا له شوند.
درون تابه سیر خرد شده را همراه کره یا روغن زیتون تفت میدهیم و ادویهها را اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد بادمجان له شده را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم. بعد از مدتی گوجه خرد شده را اضافه میکنیم و تفت میدهیم و کمی آب جوش به مواد اضافه میکنیم و درب آن را میگذاریم تا مواد با هم بیشتر ترکیب شوند و عطر و طعم بادمجان کبابی به غذا غالب شود و بعد از اینکه آب آن گرفته شد تخم مرغ را روی آن میشکنیم و هم میزنیم تا کاملا تخم مرغ ترکیب شود.
ارزش غذایی میرزاقاسمی کتوژنیکی
کالری ۲۷۶
نت کرب ۱۰ گرم
کربوهیدرات کل ۱۴ گرم
فیبر ۴ گرم
چربی ۲۲ گرم
پروتئین ۸ گرم
با توجه به ارزش غذایی میرزاقاسمی کتویی و میزان کالری آن، هنگامی که قصد دارید این غذا را در وعده غذایی رژیم کتوژنیک خود قرار بدهید، به سایر وعده ها و مواد غذایی رژیم و میزان کالری آن ها دقت کنید. برای خواندن سایر دستور غذاهای کتوژنیکی از مقالات سایت ویستامگ دیدن کنید.